Meer resultaten voor industriele LED-verlichting

industriele LED-verlichting
Cebeo industriële elektro groothandel verlichting en LED.
Cebeo beschikt over een heel ruim assortiment toestellen voor de invulling van uw behoefte. Zijn er lichtlijnen nodig, klokarmaturen of heeft u buitenverlichting nodig om een gebouw aan te stralen, een bedrijfsterrein te verlichten, u kan de productkeuze steeds in overleg met onze lichtspecialisten bepalen.
leningen
Industriële LED Verlichting Integratech.
Bij het opstellen van een duurzaam lichtplan moet er rekening gehouden worden met vooropgestelde milieunormen. De overheid verwacht dan ook dat er niet onnodig veel energie verbruikt wordt. Met industriële led verlichting van Integratech gaat u de goede weg op.
Metalen poorten
Verlichting voor Industrie Lampdirect.
In het algemeen geldt: hoe meer licht, hoe beter. Het verbeteren van de lichtomgeving resulteert in een veiligere werkplaats, vermindert het risico op fouten en verbetert het welzijn voor de medewerkers. LED-technologie zorgt voor de vereiste verlichting van hoge kwaliteit op de werkplek.
leningen samenvoegen
Industriële verlichting Escolit.
De producten zijn optimaal geschikt voor productie en logistieke ruimtes, zware industrie zoals de chemie en metaalsector, grote winkelruimtes of showrooms en veeleisende omstandigheden zoals rolbrugverlichting. Daarnaast is er buitenverlichting voor bedrijfsterreinen, parkings, rij en toegangswegen, laadkaaien, havenverlichting en wegentunnels.
goedkoopste inktpatronen
Industriele verlichting kopen Tecshop.be.
Industriele verlichting 17. LED lampen 24. LED stralers 87. LED strips en toebehoren 372. LED panelen 45. Blijf op de hoogte! Mis zeker niks van onze aankomende acties en promoties. Bent u op zoek naar een oplossing op maat voor uw zelfbouw-project, dan kan u altijd contact opnemen of langskomen in onze Showroom in Scherpenheuvel!
Industrieel verlichtingsarmatuur met hoge output Integratech.
Het toestel heeft een maximale lichtopbrengst van 100lm/W, een levensduur van meer dan 75.000 uren en een standaard garantie van 7 jaar! De volledig gelamineerde achterzijde creëert een natuurlijke ventilatie, de openingen tussen de ledmodules optimaliseren de thermische dissipatie en voorkomen stofafzetting op het armatuur.
PRO LED VERLICHTING LEDshoponline.be.
Nieuw model: Driverless LED technologie met maar liefst 140lm/w, mogelijk gemaakt door Osram AC 3030LM-80. Door de unieke 3D behuizing en G-buckle technologie kan de LED schijnwerper werken in een ruimte van maar liefst 45C. Het mooie design straalt elegantie uit.
Industriele LED-verlichting TRILUX Benelux.
Renovatie van de verlichtingsinstallatie in logistieke en industriële omgevingen kan in eerste plaats zorgen voor minder energieverbruik. Daarbij is het gebruik van LED-verlichting ook nog eens een heel stuk prettiger voor de medewerkers. Zeker als het gaat om processen waarbij kwaliteit moet worden beoordeeld en goed zicht onmisbaar is.

Contacteer ons